Cel mai avantajos si complet serviciu de inscriere in retele sociale din Romania.

Serviciul de inscriere in retelele sociale consacrate (Facebook, Twitter, LinkedIn, Myspace, Youtube) au un impact mare in promovarea site-ului prin faptul ca aduc trafic, notorietate si o pozitonare buna in motoarele de cautare (Google, Yahoo, Bing).
Inscriere in retele sociale straine - Inscriere in retele sociale romanesti

Inscriere in retele sociale

250+   retele sociale straine

40+   retele sociale romanesti

Inscriere in retele sociale aduc linkuri foarte repede pentru siteul dvs. si o pozitionare buna in motoarele de cautare, mai ales daca acest serviciu se face in retele sociale cu PR foarte mare si bine indexate.

Echipa noastra de profesionisti cu experienta in Marketing online va poate inscrie site-ul intr-un mod eficient in retele sociale.

Retelele sociale reprezinta cel mai prietenos mediu unde se poate crea o relatie deschisa si de incredere intre companie / brand / produs / serviciu si publicul tinta.

Foarte important este numarul de linkuri care ies din pagina, astfel in cazul in care un link iesit reprezinta doar unul din alte o sute care ies din aceeasi pagina, atunci valoarea linkului va fi mai mica. De asemenea linkul trebuie plasat in cadrul unui continut relevant pentru domeniul site-ului catre care se face referire. Efectele pozitive a unei campanii de linkbuilding realizata prin retelele sociale depind si de concurenta pentru cuvantul pe care se face linkul.

Retelele sunt generatoare de continut unic, paginile acestora fiind tot timpul actualizate si au un continut omogen din punct de vedere al subiectelor tratate.

Un link plasat intr-un astfel de mediu va beneficia de un domeniu cu autoritate (facebook), de continut pertinent (pagina este dedicata deja unui domeniu bine definit) si de trafic. Retelele sociale ofera o audienta uriasa si posibilitati nenumarate pentru crearea unor linkuri de calitate.

250+   retele sociale straine

40+   retele sociale romanesti

Preturi Inscriere in retele sociale

Pentru 1-3 titluri / descrieri diferite: 0.6 RON

Pentru 4-6 titluri / descrieri diferite: 0.7 RON

Pentru 7-9 titluri / descrieri diferite: 0.8 RON

 

Pentru lista completa de servicii si preturi promovare site va rugam intrati aici: Promovare site