Importanta inscrierii in directoare.

Inscrierea manuala in directoare este cea mai simpla cale de a castiga link-uri de calitate pentru o pozitionare fruntasa in motoarele de cautare.
Inscrierea in directoare web este o strategie care nici un administrator web nu ar trebui sa o neglijeze.
Inscrierea in directoare este una din primele etape in promovarea online.

In fiecare zi primim cereri de promovare, mai exact inscriere in directoare, de la companiile mici pana la cele mari, dar de cele mai multe ori cererile vin din partea firmelor mici care doresc sa obtina rezultate foarte bune in cadrul motoarelor de cautare cu o investitie minima.

De ce sa ne inscriem

Cheia principala a unei strategii de marketing online este cresterea vizibilitatii pe internet. Directionarea traficului si atragarea atentiei motoarelor de cautare consuma mult timp si efort.

Directoarele web in esenta, servesc drept un catalog de link-uri sortate in functie de subiecte dupa relevanta. In zilele mai inainte, atunci cand motoarele de cautare nu au fost la fel de populare, directoarele au servit ca principala metoda de a gasi site-uri relevante. Dar in zilele noastre, motoare de cautare precum Google si Yahoo au preluat si servesc ca mediu principal care conteaza utlizatorii de cautarile lor.

Atunci de ce sa ne inscriem site-ul in directoare web, cand stim ca nu multi oameni inca le mai folosesc?

Pentru a indexa site-ul
Motoare de cautare precum Google si Yahoo trimit crawlere pentru a cauta pe web site-uri noi care apar zi de zi. Daca aveti un site nou si doriti motarele de cautare sa stie de existenta lui, atunci nu ar putea fi un mod mai usor si mai bine pentru a permite motoarelor de cautare de a va gasi site-ul prin diferite link-uri din directoare variate.

Link-uri de calitate care ajuta pozitionarea in motoarele de cautare
Cele mai multe directoare ofera link-uri cu legatura unica spre site, ceea ce este benefic pentru SEO. Motoarele de cautare accorda mare importanta numarului de link-uri care vin spre site acestea ajutand la pozitionarea site-ului in paginile sale. Aceste directoare web iti pot asigura un start puternic in campania de marketing online.

Targetarea cuvintelor si a grupurilor de cuvinte specifice
Cele mai multe directoare va dau voie sa adaugi un link insotit cu o descriere a site-ului. Nu e usor sa faci rost de link-uri catre site formate din cuvintele necesare promovarii, din aceasta cauza directoarele web sunt cea mai simpla metoda de a face rost de ele. Link-urile avand cuvinte targetate pot ajuta motoarele de cautare sa va pozitioneze mai bine in cautari.

Link-urile joaca un rol important in determinarea rank-ului in motoarele de cautare. Obtinand link-uri catre site (cantitative si calitative) ar putea influenta foarte mult rank-ul site-ului. O simpla cale de a obtine link-uri catre site, este de a-l inscrie in directoare. "Inscrierea in directoare web" este o strategie care nici un administrator web nu ar trebui sa o neglijeze.

Cum functioneaza ?

Atunci cand inscriem un site in directoare web, cel mai mare beneficiu pentru d-voastra este "editorul uman". Fiecare adaugare va fi vizualizata de o persoana care va determina cat de relevant si de unic este site-ul. Dupa ce acesta va aproba inscrierea in director si va fi listat, motoarele de cautare vor incepe indexarea lui.

Daca site-ul are un continut scazut dar este plin de imagini si de flash-uri, motoarele de cautare nu vor sti sa il puna in categoria portrivita, dar inscriind-ul in directoare sub o anumita categorie va permite motorului de cautare sa clasifice site-ul dvs.