Cel mai avantajos si complet serviciu de inscriere in directoare sociale - social bookmarking din Romania.

Social Bookmaking (inscrierea in directoarea sociale) este un instrument eficient si puternic pentru Marketing-ul Online de astazi. O multime de afaceri utilizeaza aceste servicii pentru ca ajuta la construirea de trafic ce este realizat prin postarea de backlink-uri.
Inscriere in directoare sociale - Social Bookmarking

Social Bookmarking este un instrument Web. 2.0 foarte popular, care va ofera urmatoarele beneficii interesante:

  • Cel mai rapid mod pentru indexarea site-lui de catre motoarele de cautare.
  • Te pune in fata a mii de utilizatori de internet activi.
  • Genereaza pe timp indelungat link-uri primite de la site-uri web cunoscute (de autoritate).
  • Bucurati-va de marketing viral

Echipa noastra de profesionisti cu experienta in Marketing online va poate inscrie site-ul dvs. intr-un mod eficient in directoare sociale precum Delicious, Stumble Upon, Digg, Reddit, Netscape si in site-uri de agregatoare de continut.

1. Ce este Social Bookmarking?

Este o metoda de a stoca, organiza, cauta şi gestiona marcaje (bookmarks) pe web cu ajutorul metatag-urilor (titlul, cuvinte cheie – keywords, descriere etc.). Acesta este de fapt procesul de aducere/economisire marcaje pentru un site public si etichetarea acestora cu "cuvinte cheie" pentru a arata acest lucru si celorlati interesati de domeniul respectiv.

2. Serviciul de Social Bookmarking aduce trafic pe site-ul care se doreste promovat?

Da! Aceste site-uri promovate folosind serviciul de Social Bookmarking ajung destinatii populare si prin urmare traficul de pe site este in crestere. Deci, daca site-ul dvs. este inscris periodic in aceste directoare sociale, sunt sanse ca in scurt timp sa fie vizitat de noi potentiali clienti.

3. De ce aveti nevoie de serviciile de Social Bookmarking?

Beneficiile inscrierii in Social bookmarking sunt multiple:
Indexare instant - vei fi indexat de catre motoarele de cautare in termen de cateva ore de la inscriere in directoare sociale.
Obtinerea de link-uri naturale - daca aveti un site-uri sau un blog-uri foarte interesante, atunci sunt sanse mari ca cei care le viziteaza sa includa un link in site-ul lor propriu. Deci, acest lucru va asigura sa obtineti link-uri naturale catre site-ul dvs.
Expunerea pe Social Network – Daca site-ul sau blog-ul dvs. a fost mentionat pe diferite retele sociale cu mii de utilizatori, atunci motoarele de cautare ii va da o importanta mai mare, pozitionandu-l in prima pagina de rezultate.

4. Este procesul de inscriere in directoare sociale (Social Bookmarking) realizat complet manual?

Da. Noi facem inscrierea complet manuala in Social Bookmarking a site-ul dvs., dupa intrunirea cerintelor specifice de inscriere optima a site-ul in fiecare director social.

5. Pot oferi propriile titluri | descrieri | tag-uri pentru inscrierea site-ului sau a blog-ului meu in directoarele sociale ?

Da, desigur. Vi se va oferi posibilitatea de a oferi un maxim de 50 etichete / titluri / descrieri / tag-uri pentru site-ul dvs. utile pentru inscrierea in directoarele sociale.

Preturi Inscriere in directoare sociale

2000+ directoare sociale

Pentru 1-3 titluri / descrieri diferite: 0.6 RON

Pentru 4-6 titluri / descrieri diferite: 0.7 RON

Pentru 7-9 titluri / descrieri diferite: 0.8 RON

 

Postarea site-ului dvs. in directoarele sociale este vazut atat de oamenii interesati de subiectul relatat cat si de motoarele de cautare, astfel ajutand la promovarea site-ului pe web. Daca oamenii se bucura de articolul publicat pe un site de social bookmarking, cu siguranta acestia vor vizita site-ul sau blog-ul, pentru a citi mai multe informatii interesante. In cele mai multe cazuri, persoanele care va viziteaza se transforma din cititori in clienti.

Pentru lista completa de servicii si preturi promovare site va rugam intrati aici Promovare site